Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositori.uma.ac.id/handle/123456789/22914
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorLubis, Arifin-
dc.contributor.advisorLores, Linda-
dc.contributor.authorSyahdan, K.M-
dc.date.accessioned2024-02-01T05:32:21Z-
dc.date.available2024-02-01T05:32:21Z-
dc.date.issued2010-04-
dc.identifier.urihttps://repositori.uma.ac.id/handle/123456789/22914-
dc.description39 Halamanen_US
dc.description.abstractMetode yang digunakan dalam melakukan penelitian ini adalah deskriptif sedangkan sumber dan jenis data yang digunakan adalah data primer. Teknik pengumpulan data dilakukan dengan teknik dokumentasi dan wawancara secara langsung maupun tidak langsung dengan pihak-pihak yang bersangkutan. The method used in conducting this research is descriptive while the source and type of data used is primary data. Technique Data collection was carried out using documentation techniques and interviews directly or indirectly with the parties concerned.en_US
dc.language.isoiden_US
dc.publisherUniversitas Medan Areaen_US
dc.relation.ispartofseriesNPM;068330060-
dc.subjectlaporan keuanganen_US
dc.subjectstandar akuntansi pemerintahanen_US
dc.subjectgovernment accounting standardsen_US
dc.subjectfinancial statementsen_US
dc.subjectpemkab simalungunen_US
dc.titlePenerapan Standar Akuntansi Pemerintahan dalam Penyajian Laporan Keuangan Pemerintah Kabupaten Simalungun Tahun 2008 Pamatang Rayaen_US
dc.title.alternativeApplication of Government Accounting Standards in the Presentation of the 2008 Simalungun Regency Government Financial Reports, Pamatang Rayaen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SP - Accountancy

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
068330060 - K. M. Syahdan - Chapter IV.pdf
  Restricted Access
Chapter IV3.38 MBAdobe PDFView/Open Request a copy
068330060 - K. M. Syahdan - Fulltext.pdfCover, Abstract, Chapter I, II, III, V, Bibliography2.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.