Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositori.uma.ac.id/handle/123456789/24303
Title: | Pengujian Berbagai Konsentrasi Garam Dapur dan Pemberian Belerang terhadap Pertumbuhan Bibit Kakao (Theobrama Cacao) |
Other Titles: | Testing Various Concentrations of Kitchen Salt and Giving Sulfur on the Growth of Cocoa Seedlings (Theobrama Cacao) |
Authors: | Sugiani |
metadata.dc.contributor.advisor: | Gusmeizal |
Keywords: | konsentrasi;garam dapur;belerang;bibit kakao |
Issue Date: | Jan-2001 |
Publisher: | Universitas Medan Area |
Series/Report no.: | NPM;978200002 |
Abstract: | Kakao merupakan salah satu komoditi yang sangat penting, baik sebagai sumber penghidupan bagi jutaan petani produsen maupun sebagai salah satu bahan penyedap yang sangat diperlukan untuk produksi makanan, seperti untuk membuat kue dan berbagai jenis minuman. |
Description: | 43 Halaman |
URI: | https://repositori.uma.ac.id/handle/123456789/24303 |
Appears in Collections: | SP - Agricultural Technology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
978200002 - Sugiani Fulltext.pdf | Cover, Abstract, Chapter I, II, III, V, Bibliography | 1.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
978200002 - Sugiani Chapter IV.pdf Restricted Access | Chapter IV | 1.88 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.