Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositori.uma.ac.id/handle/123456789/24303
Title: Pengujian Berbagai Konsentrasi Garam Dapur dan Pemberian Belerang terhadap Pertumbuhan Bibit Kakao (Theobrama Cacao)
Other Titles: Testing Various Concentrations of Kitchen Salt and Giving Sulfur on the Growth of Cocoa Seedlings (Theobrama Cacao)
Authors: Sugiani
metadata.dc.contributor.advisor: Gusmeizal
Keywords: konsentrasi;garam dapur;belerang;bibit kakao
Issue Date: Jan-2001
Publisher: Universitas Medan Area
Series/Report no.: NPM;978200002
Abstract: Kakao merupakan salah satu komoditi yang sangat penting, baik sebagai sumber penghidupan bagi jutaan petani produsen maupun sebagai salah satu bahan penyedap yang sangat diperlukan untuk produksi makanan, seperti untuk membuat kue dan berbagai jenis minuman.
Description: 43 Halaman
URI: https://repositori.uma.ac.id/handle/123456789/24303
Appears in Collections:SP - Agricultural Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978200002 - Sugiani Fulltext.pdfCover, Abstract, Chapter I, II, III, V, Bibliography1.77 MBAdobe PDFView/Open
978200002 - Sugiani Chapter IV.pdf
  Restricted Access
Chapter IV1.88 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.